Μίμης Στρίγκος

Ο Μίμης Στρίγκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1991 και σπουδάζει γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όχι δεν είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό (τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο ίδιος). Η πρώτη του επαφή επαφή με τα ΜΜΕ έγινε μέσω του CR radio όπου του δόθηκε η ευκαιρία να έχει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Εκεί γνώρισε επίσης την πολύ ξεχωριστή ομάδα των Pints με την οποία δέθηκε πολύ γρήγορα. Το κλίμα του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού σε συνδυασμό με τη ζωντάνια και την αυθεντικότητα που αποπνέουν τα Pints, του δημιούργησαν μια όμορφα στρεβλή εικόνα για τη δημοσιογραφία. Μια εικόνα που τη μοιράζεται όμως μαζί με μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων οι οποίοι αγωνίζονται κάθε μέρα για να γίνει πραγματικότητα. Με όραμα, δημιουργικότητα, αγώνα και αλληλεγγύη θέλουν και μπορούν να κάνουν τη ζωή τους και την κοινωνία που ζουν καλύτερη.

Λαϊκή Ενότητα (έκδοση δοκιμαστική)*

Μετεκλογική κριτική και αυτοκριτική

Remi & the road: «Δίσκους θα βγάζω όσο έχω κάτι να πω»

Συνέντευξη του τραγουδοποιού Άγγελου Κυπριανού ή αλλιώς «Remi & the road» στα Pints.

Ο νέος δίσκος του Remi, η «μουσική για λύκους» και οι εικόνες της

Εντυπώσεις από το νέο δίσκο του Άγγελου Κυπριανού με τίτλο «Music for Wolves».

Από την Πρωτομαγιά του Σικάγο στην Πρωτομαγιά των Μνημονίων

Ιστορικό αφιέρωμα στην εργατική πρωτομαγιά με μια σύγκριση του τότε με το τώρα.

Το «Άλφα Ζεύγος» του Νίκου Χαλβατζή και το soundtrack μιας αφήγησης

Το Άλφα Ζεύγος είναι ο τρίτος και τελευταίος δίσκος του Νίκου Χαλβατζή. Με αυτόν κλείνει την τριλογία που ξεκίνησε με τους δυο προηγούμενους σύμφωνα με τον ίδιο.

Layne Staley: Η στοιχειωτική φωνή του Seattle

Αφιέρωμα σε μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές και πιο τραγικές φιγούρες της grunge. Ο βίος κι η πολιτεία του τραγουδιστή των Alice in Chains, Layne Staley, μέσα από τα δικά του μάτια αλλά και των ανθρώπων που τον έζησαν.

Remi: «Βρίσκω την απόλαυση στη διαδικασία κι εμένα αυτό μου φτάνει»

O Remi είναι ένας πολύ ξεχωριστός μουσικός που εμπνέεται από τις ιστορίες του δρόμου. Αυτή είναι η συνέντευξή του στα Pints. Είναι σχετικά μεγάλη αλλά περικλείει σχεδόν τα πάντα.

Ο νικηφόρος αγώνας των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ

Οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται εδώ και 9 μήνες στο δρόμο αγωνιζόμενες για τα δικαιώματά τους και την άδική απόλυσή τους.

Ο καινούριος δίσκος του Remi και οι δρόμοι που δεν διαλέξαμε

Σκέψεις και εντυπώσεις από τον 3ο δίσκο του Remi με τίτλο The Road Not Taken.

Εντυπώσεις από την παρουσίαση του καινούργιου δίσκου των Empty Frame

Οι Empty Frame παρουσίασαν τον 2ο δίσκο τους με τίτλο <> στο κινηματοθέατρο <<Τριανόν>>. Τα Pints ήταν εκεί και σας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Το κίνημα της GRUNGE

Αφιέρωμα στο μουσικό κίνημα της Grunge από τη γέννησή του έως και το “θάνατό” του. Ήχοι πρώιμοι, ώριμοι και μετεξελιγμένοι. Πρόσωπα, συγκροτήματα, στυλ, ιδεολογία, όλα μαζί σε ένα άρθρο.