Ποιοι είμαστε

Με κινητήριο δύναμη την πίστη στο στόχο και την αφοσίωση στο αντικείμενο, το ηλεκτρονικό περιοδικό Pints.gr, ανοίγοντας την αυλαία του το Σεπτέμβριο του 2013, θέτει ως στόχο τόσο την αμερόληπτη και σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών όσο και την γέννηση προβληματισμών στο ευρύτερο κοινό σχετικά με την κοινωνία, την πολιτική και τις εξελίξεις που καθορίζουν το σημερινό γίγνεσθαι. Η ομάδα μας αποτελούμενη κατά βάση από απόφοιτους του τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει το δικό της όνειρο. Ένα όραμα που δεν κλυδωνίζεται από τις εξωτερικές αντίξοες συνθήκες και θέτει ψηλά τον πήχη.

Η δημοσιογραφία στη σύγχρονη εποχή υφίσταται ισχυρές πιέσεις. Η αντικειμενικότητα, ο βασικός άλλωστε ρόλος του δημοσιογράφου, έχει δώσει τη θέση της, στην ικανοποίηση άλλων συμφερόντων. Αποτέλεσμα είναι η καχυποψία των δεκτών προς τα μέσα και η έλλειψη επαρκούς πληροφόρησης. Οι συντάκτες του Pints.gr, μοιράζονται με τους αναγνώστες τους προβληματισμούς και έχουν στόχο να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η ομάδας αποτελείται από τους: Λένα Ξάνθη, Κατερίνα Καραμούτσου, Δημήτρης Σκούφος, Κυριακή Αξιώτη, Αθανασία Κουλέτα, Στέλλα Μελισσαροπούλου, Συμέλια Μετρίδου, Κώστα Μπαλαγιάννη, Νίκο Πλατιά, Χρήστο Τόλη.