Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Μεγάλοι Δρόμοι

Τα Pints σας πάνε θέατρο και κληρώνουν 2 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και την παράσταση Μεγάλοι Δρόμοι στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη δημοσίευση, γράψτε μας σε σχόλιο το Ονοματεπώνυμό σας και κοινοποιήστε τη δημοσίευση. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 12.00.

 

Μεγάλοι Δρόμοι

Μια παράσταση βασισμένη σε διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου. Για 2η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (Κάτω Χώρος)

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15

«Τα μεγάλα ταξίδια και οι μεγάλες διαδρομές συμβαίνουν καμιά φορά μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Το μυαλό διανύει αποστάσεις τρελές την ώρα που τα πόδια μένουν καρφωμένα στο πάτωμα.»

Μεγάλοι δρόμοι: Η δουλειά με την οποία συστήθηκε στο κοινό την περασμένη χρονιά  η Ομάδα T.d.S (Terre de Semis), μετά την πρώτη της επιτυχημένη παρουσίαση, επανέρχεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 17 Μαρτίου 2016.

Η παράσταση που βασίζεται σε διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Ειρήνης Φαναριώτη με την ίδια, τον Άρη Λάσκο και τη Μυρτώ Γράψα επί σκηνής, την Αμάλια Μπένετ και τη Χαρά Κότσαλη στην επιμέλεια της κίνησης και τον Φώτη Σιώτα στη μουσική σύνθεση.


Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια τρελή αναζήτηση στους δρόμους της Αθήνας, ένα δείπνο στα πρόθυρα της αλήθειας, ένα ζευγάρι παπούτσια στο χέρι, ο ήχος από το τουμπερλέκι, ένα τηλέφωνο που χτυπά, ένα αεροπορικό εισιτήριο που γράφει «σ’ αγαπώ», ένας σάκος γεμάτος γράμματα, το σπίτι στην Άνδρο, τα Μπριζολάκια του Τέλη, ο Γιάννης, η Άννα, ο Όμηρος, ο Αριστοτέλης.

Αγάπη, απώλεια, σκοπός και πάντα, μπροστά και πίσω απ’ όλα αυτά, ένα όνομα. Σαν ανάγκη σχεδόν. Σχέσεις απόλυτες. Προσπάθειες άκαρπες. Προς αναζήτηση του απόλυτου. Κι αν αυτό υπάρχει. Μια κίνηση, σχεδόν «χειρονομία της επιθυμίας για αθανασία». Γιατί, αλήθεια, και ποιος δεν ονειρεύτηκε να αγαπήσει και να αγαπηθεί απόλυτα;

Η παράσταση Μεγάλοι Δρόμοι περιλαμβάνει εκτός από το ομώνυμο διήγημα, ένα ακόμη εξαιρετικής γραφής διήγημα από τις «Νυχτερίδες», το πρώτο βιβλίο της Λένας Κιτσοπούλου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Φαναριώτη, ομάδα T.d.S. (Terre de Semis)

Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης

Κοστούμια: Oμάδα T.d.S.

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Φώτης Σιώτας

Επιμέλεια κίνησης: Αμάλια Μπένετ, Χαρά Κότσαλη

Φωτισμοί: Γιώργος Ταμπακάκης

Βοηθός σκηνοθέτη: Νάντια Μαργαρίτη

Φωτογραφίες: Angelica Aufrais, Βασίλης Αντωνόπουλος

Παίζουν: Μυρτώ Γράψα, Άρης Λάσκος, Ειρήνη Φαναριώτη

INFO

Τοποθεσία: Θέατρο Του Νέου Κόσμου-Κάτω Χώρος, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Νέος Κόσμος

Παραστάσεις: 27 Ιανουαρίου-17 Μαρτίου 2016

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15

Διάρκεια παράστασης: 75′ (χωρίς διάλειμμα)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 9212900