Είδαμε το «Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα)» στο Θέατρο Δ. Χόρν

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και αυτές οι γιορτινές ημέρες είναι ο,τι πρέπει για θεάματα όπως το θέατρο. Το «Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα)» είναι μια παράσταση που μπορείτε να επιλέξετε χωρίς δισταγμό για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας αφού είναι καλοφτιαγμένη και άκρως διασκεδαστική. Ο Σωτήρης Δούβρης, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης και ο Θανάσης Κουρλαμπάς ξετυλίγουν το ταλέντο τους στη σκηνή για 2 ολόκληρες ώρες, μέσα από «θείους» ρόλους και χαρακτήρες. Όλοι τους οι ρόλοι και οι ενσαρκώσεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι βγαλμένοι από τη Βίβλο. Η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Δ. Χόρν και κάθε Δευτέρα και Τρίτη επιτυγχάνει το σκοπό της, να κάνει το κοινό να δακρύζει από τα γέλια.

Στο «Όλη η βίβλος (λέμε τώρα)» θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια ταχεία ανασκόπηση της Βίβλου και των Ιερών κειμένων της, η οποία γίνεται με έναν διασκεδαστικό τρόπο και χωρίς ίχνος ειρωνείας και κοροϊδίας ως προς αυτά ή το περιεχόμενο τους. Οι 3 πρωταγωνιστές μεταμορφώνονται με τον πιο απλό τρόπο για τις ανάγκες της σάτιρας, και αστραπιαία εμφανίζονται στη σκηνή όλες οι διάσημες ιστορίες της Βίβλου όπως η δημιουργία του κόσμου, η Γέννηση του Ιησού, ο μυστικός δείπνος και η Κιβωτός του Νώε που έχει περίοπτη θέση στην παράσταση. Η παράσταση δεν ξεχνά κανένα και έτσι όλοι οι χαρακτήρες της Βίβλου παρελαύνουν από τη σκηνή όχι απαραίτητα με χρονολογική σειρά. Ο Ιωσήφ, ο Νώε, οι 12 μαθητές, ο ληστής είναι όλοι εκεί και με το πέρασμά τους καταφέρνουν να σας παρουσιάσουν μεστά, περιεκτικά και διασκεδαστικά τις ιστορίες τους. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι διάσημες γυναίκες της Βίβλου όπως η Μαρία και η Εύα για παράδειγμα τις οποίες έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα ο Σωτήρης Δούβρης.

Γνωστά και άγνωστα ανέκδοτα, λογοπαίγνια, ευφάνταστες παρουσιάσεις ιστοριών και συμμετοχή του κοινού, συμπληρώνουν το εξαιρετικό κείμενο και τη δημιουργική σκηνοθεσία και δημιουργούν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή ακόμα και αν δεν έχει αγωνία για το τέλος. Τίποτα δεν είναι προβλέψιμο στην συγκεκριμένη παράσταση αφού οι ηθοποιοί εφευρίσκουν τρόπους να παρουσιάσουν διαφορετικά το κάθε κείμενο της Βίβλου και φαίνεται σα να παίζουν ένα παιχνίδι επί σκηνής.

Τα Pints διασκέδασαν και σας προτείνουν ανεπιφύλακτα την παράσταση «Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα)». Καλή διασκέδαση και καλά Χριστούγεννα!!!

Πληροφορίες:
Θέατρο «Δημήτρης Χορν», Αμερικής 10,Κολωνάκι
Τηλ : 2103612500
Πληροφορίες : Βραδ.: Δευτ., Τρ. 9 μ.μ.
Τιμη : € 12 (προπώληση), € 15, 10.