Όταν ο Robbie Williams ξεσήκωσε την Ελλάδα

Robbie-Williams

Μας ξεσήκωσε, μας εξέπληξε και μας ταξίδεψε στους ρυθμούς αγαπημένων τραγουδιών ο Mr. Robbie Williams στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου. Το απύθμενο ταλέντο του και η αστείρευτη επιθυμία του για επικοινωνία με το κοινό, παρουσιάστηκαν σε όλο τους το μεγαλείο στη σκηνή του TerraVibe Stage κατά τη διάρκεια του επετειακού Rock Wave Festival που πραγματοποίησε το όνειρο χιλιάδων θαυμαστών του μεγάλου showman.

Η επικοινωνία ήταν ο βασικός πυρήνας αυτής της συναυλίας, με τον Robbie Williams να κερδίζει ακόμα λίγο χώρο στη μουσική καρδιά ακόμα και των φανατικότερων θαυμαστών του. “Is anybody there?” έγραψε το τεραστίων διαστάσεων video wall και σήμανε την έναρξη της πολύ αναμενόμενης συναυλίας με φωνές θαυμασμού και καταφατικά επιφωνήματα από το κοινό, που περίμενε ως τις 22.30 για να αντικρύσει για πρώτη φορά τον αγαπημένο Robbie Williams. “Greece, are you with me?” και οι φωνές όσο πάνε και ανεβάζουν decibel φθάνοντας το ανώτατο όριό τους με το τελευταίο μήνυμα “So, let me entertain you!!!”. Και βγήκε στη σκηνή ο Mr Robbie Williams καλωσορίζοντας το κοινό του με τους ήχους του κατεξοχήν pop “Let me entertain you”.

Ύστερα ακολούθησαν πολλά και αγαπημένα όπως το “Rock Dj”, το “Supreme” και το “Candy” το οποίο επέλεξε να παρουσιάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού μοιράστηκε τη σκηνή με μια θαυμάστριά του που χόρεψε και τραγούδησε μαζί του. Από το show δεν θα μπορούσαν να λείπουν η θεατρικότητα, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του ίδιου το Robbie Williams αλλά και οι εκπλήξεις. Έτσι, ο καλλιτέχνης με τα 17 BRIT και τα 8 ECHO Awards, δεν παρέλειψε να τραγουδήσει το πρώτο τραγούδι που έμαθε ποτέ και φυσικά ήταν παιδικό αλλά και να κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον ντουέτο με τον πατέρα του επί σκηνής! Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη, ήταν αυτή που είχε ετοιμαστεί αποκλειστικά και μόνο για το ελληνικό κοινό αφού ο pop καλλιτέχνης, παρεκκλίνοντας από το πρόγραμμα της διεθνούς περιοδείας, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα και το “Me and my monkey” αφού, προς έκπληξη του, ενημερώθηκε πως είναι ένα κομμάτι που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Πάραυτα, το σημείο της συναυλίας που ξεχώρισα σαν συνολική εικόνα, ήταν η στιγμή του χιλιοπαιγμένου “Feel”. Τα εφέ με χρήση πράσινου laser, η σχεδόν σκοτεινή σκηνή και η εξαιρετική ερμηνεία του R. Williams έκαναν το κοινό να συγκινηθεί και να χαθεί στους στίχους αυτού του τόσο εμπορικού αλλά και ξεχωριστού τραγουδιού.

Ο Robbie Williams ήξερε καλά πως το κοινό του περίμενε ανυπόμονα να ακούσει βασικά τραγούδια όπως το “Angels” και το “My way” του F. Sinatra και έτσι τα άφησε για το τέλος μαζί με την υπόσχεση ότι θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα σε 18 μήνες. Τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και ο χρωματιστός χαρτοπόλεμος που κάλυψε σχεδόν τη σκηνή, ήταν το τέλειο κλείσιμο για αυτή που θα μπορούσαμε εύκολα να αποκαλέσουμε, συναυλία της Χρονιάς!!