Κληρώνουμε 3 δωμάτια απόδρασης στους Loopers!!

loopers

Τα Pints σας προκαλούν να αποδράσετε και κληρώνουν 3 δωμάτια απόδρασης στο πιο εξελιγμένο Escape Room της Αθήνας, τους Loopers! Κερδίστε την είσοδό σας στα 3 θεματικά δωμάτια των Loopers για να Loop-άρετε με την παρέα σας.Κληρώνουμε 3 δωμάτια στα οποία μπορούν να παίξουν από 2 έως 7 άτομα (με προτεινόμενο ιδανικό αριθμό παικτών τους 5-6). Τα δωμάτια είναι το Toy Story, το Witchcraft και ο Μινώταυρος και θα κληρωθούν για την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιείστε το διαγωνισμό και γράψτε σχόλιο με το όνομα σας και το όνομα του δωματίου που προτιμάτε. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 12.00 μμ..

Info:

Η περιπέτεια ξεκινάει εδώ...

Είσαι λάτρης της πρόκλησης και της περιπέτειας; Σε συναρπάζουν οι υποθέσεις μυστηρίου και δολοπλοκιών; Είσαι έτοιμος να αγγίξεις τα όρια σου και να αποδράσεις μέσα σε 60 λεπτά; Τότε σίγουρα κρύβεις μέσα σου έναν LOOPER !!

Δοκιμάστε τις αντοχές σας στο πιο εξελιγμένο, ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ελλάδα, γεμάτο ένταση, γρίφους και στοιχεία για εξερεύνηση. Κάθε δωμάτιο κρύβει μια διαφορετική ιστορία μυστηρίου, ταξιδεύοντας εσένα και την παρέα σου στην πιο διασκεδαστική περιπέτεια, βγάζοντας στην επιφάνεια τα βαθύτερα ένστικτα επιβίωσης.

Loop-αρε σε όλα τα δωμάτια, ανακάλυψε μεγάλα μυστικά, γρίφους, στοιχεία και ζήσε την μεγαλύτερη εμπειρία απόδρασης, αποδεικνύοντας πόσο LOOPER είσαι !!

TOY STORY
Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου παιχνίδια…?

Έχετε μόνο μερικές εβδομάδες που εργάζεστε στο κατάστημα παιχνιδιών
και ήδη είστε υπεύθυνοι για το κλείσιμο του καταστήματος. Την ώρα που μπήκατε στο γραφείο του αφεντικού σας η πόρτα κλείδωσε αυτόματα. Ένα παιχνίδι μεγάλης αξίας είχε μόλις εξαφανιστεί μέσα από αυτό. Το αφεντικό σας, σας έχει ενημερώσει για ένα εφεδρικό κλειδί κάπου στο γραφείο του, μα που στο καλό μπορεί να το έχει κρύψει? Μέσα στα συρτάρια του γραφείου του, κάπου στην βιβλιοθήκη ή μήπως ανάμεσα στα πανάκριβα συλλεκτικά παιχνίδια του?

Είναι ήδη 23:00 πρέπει πριν τα μεσάνυχτα να ανακαλύψετε ποιος πήρε το παιχνίδι και να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε την πόρτα με το εφεδρικό κλειδί. Άραγε οι αναμνήσεις από τα παιχνίδια των παιδικών σας χρόνων θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κλειδί πριν ο χρόνος σας τελειώσει και ο συναγερμός αρχίσει να κτυπάει ή μήπως θα παίξετε “ Κλέφτες και Αστυνόμους ”…?

Διάρκεια: 60 λεπτά
Τύπος: Περιπέτεια
Ομάδα: 2-6 άτομα
Βαθμός Δυσκολίας:6 / 10
Επιτυχία Απόδρασης:55%

WITCHCRAFT
Only the wise walk free…!

Μπορεί ένας απογευματινός περίπατος στο δάσος με την παρέα σας να εξελιχτεί σε κυνήγι μαγισσών? Άρχισε να σκοτεινιάζει και στάλες βροχής να πέφτουν ολοένα και περισσότερες.Τρέχετε να βρείτε καταφύγιο και ξαφνικά βρίσκεστε έξω από ένα ξύλινο σπιτάκι και αποφασίζετε να μπείτε χωρίς δεύτερη σκέψη.Μα ναι είναι το ξύλινο σπίτι στο δάσος …

Φήμες λένε ότι την δεκαετία του 1930 ήταν τόπος συγκέντρωσης μαγισσών από όλο τον κόσμο, όπου κατά τις ημέρες της Πανσελήνου εξέλισσαν τα μαγικά τους ξόρκια και έκαναν τελετουργίες αίματος. Όσοι εισέρχονταν σε αυτό παγιδεύονταν και ποτέ δεν τους έβλεπε ξανά κανείς. Εσείς όμως δεν πιστεύετε σε αυτά … η πόρτα κλείδωσε και τα παράθυρα σφράγισαν. Βιαστείτε … αλληλεπιδράστε με τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας και λύστε τα μαγικά ξόρκια που θα σας οδηγήσουν στην ελευθερία σας, πριν το ρολόι δείξει 00:00 και η τελετουργία αίματος ξεκινήσει…!

Διάρκεια:70 λεπτά
Τύπος:Μαγεία / Ξόρκια
Ομάδα:2-7 άτομα
Βαθμός Δυσκολίας:8 / 10
Επιτυχία Απόδρασης:20%

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ
...μύθος ή πραγματικότητα?

Είστε πολύ κοντά σε μια ανακάλυψη τεράστιας αρχαιολογικής αξίας… ή μήπως όχι? Εάν αυτό το μέρος είναι πραγματικά ο “Λαβύρινθος”,
τότε… ένας νεκρός αρχαιολόγος είναι αρκετός,ώστε να βγει αληθινός ο μύθος του Μινώταυρου!!!! Σύμφωνα με τον μύθο όσοι μπήκαν στον Λαβύρινθο χωρίς μεθοδική σκέψη και δύναμη πνεύματος δεν είδαν ποτέ την έξοδο! Άραγε εσείς θα το τολμήσετε?

Θα καταφέρετε να ξετυλίξετε το κουβάρι του μυστηρίου που θα σας οδηγήσει στην έξοδο πριν έρθετε πραγματικά αντιμέτωποι… με τον μύθο?

Διάρκεια:60 λεπτά
Τύπος:Μυθολογία/περιπέτεια
Ομάδα:2-6 άτομα
Βαθμός Δυσκολίας:8 / 10
Επιτυχία Απόδρασης:30%

Επικοινωνία:
www.loopers.gr
Τηλεφωνο: 210-7255544
Διεύθυνση: Ηρώνδα 6α- 6β Παγκράτι
Ωράριο: 15.00 - 22.45 μμ.

 

 
  • georgia

    Witchcraft !!!Γεωργια Νουλα