Η επιστολή αγανάκτησης που θα «ταρακουνήσει» το Σύριζα

Αγαπητοί υποψήφιοι του κυρίου Τσίπρα,

παρακαλώ μεταβιβάστε και στον κύριο Αλέξη ότι δεν είναι πράγματα αυτά. Την στουμπώσατε την Αθήνα φωτογραφίες σας. Είστε φωτογενείς, δε λέω, και ειδικά ο κύριος Γαβριήλ έχει μαγέψει πολλά κορίτσια. Και εσείς κυρία Ρένα βέβαια έχετε τα σουξέ σας, δε λέω. Μα έχει δίκιο η Νέα Δημοκρατία έχουν δημιουργήσει πρόβλημα οι φωτογραφίες σας παντού. Αφενός κοινωνικό -έρχονται στην επιφάνεια θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης- αφετέρου τίθεται θέμα ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Και να σας πω, στην περιοχή μου έχει προκληθεί πανδαιμόνιο με τις φωτογραφίες του κυρίου Γαβριήλ. Οι γειτόνισσες μου ορμάνε στις κολώνες και σκίζουν τις φωτογραφίες σας για να τις πάρουνε σπίτι να τις κάνουν αφίσες πάνω από το κρεβάτι σας. Έχετε σπείρει τη διχόνοια και λυπάμαι που το λέω. Γιατί δεν είναι δυνατόν, δυο αγαπημένες φίλες -που τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά- να μη μιλιούνται λόγω μιας σκισμένης αφίσας σας. Η αφίσα κόπηκε στη μέση -λόγω του κλίματος κοινωνικής πόλωσης που έχετε προκαλέσει και έχει επέλθει νευρικότητα στο εκλογικό σώμα- από τη λυσσάρα των ψηφοφόρων σας να σας αποκτήσουν σπίτι τους. Στη μία έτυχε το μισό με μάτια μύτη και στην άλλη στόμα σώμα. Όπως καταλαβαίνετε η πρώτη αισθάνθηκε ριγμένη και δικαίως. Έχετε αναμοχλεύσει τους σαθρούς κανόνες πάνω στους οποίους η δικαιοσύνη μας έχει προχείρως εγκαθιδρυθεί. Είστε ικανοποιημένος; Ομοίως συνέβη και με άλλους δυο φίλους μου -τον κολλητό μου και μια λεσβία φίλη μου -με την αφίσα της κυρίας Δούρου. Στον πρώτο έτυχε ντεκολτέ και στην άλλη μάτια, μαλλιά,μύτη. Είστε ικανοποιημένοι για αυτό το κλίμα διχασμού που προκαλείτε εν όψει μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης;

Δε λέω, θέλετε να φανείτε και να διαφημίσετε την υποψηφιότητά σας. Ωραία, καντε το σωστά όμως. Ο κύριος Καμίνης -πολιτικός σας αντίπαλος κύριε Σακελλαρίδη- δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Είμαι βέβαιη πως την παλιά του συνήθεια του προηγούμενου Δεκέμβρη με τα πουλόβερ στα δέντρα, την προσάρμοσε και σε αυτή την περίπτωση. Σε κάποιο εκλογικό του κέντρο θα πλέκει ή θα κεντά το πρόσωπο του σε ένα πουλόβερ. Όλο και κάποια νεραντζιά θα έντυσε και θα την λύτρωσε από το δροσερό αεράκι του Μάη, διαφημίζοντας την υποψηφιότητά του με τακτ. Παραδειγματιστείτε παρακαλώ. Και σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να μάθετε κοπανέλι, προσλάβετε 40 Κινέζες -Συριζαίες- παρθένες να σας πλέξουν. Σταματήστε να μολύνετε το περιβάλλον, όμως.

Για το Θεό, έχουν ήδη φωτογραφηθεί κάποιες παραλίες της χώρας μας,φυσικές ομορφιές του τόπου μας, και ήδη έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδυτικό καπάρωμα. Τα πρώτα δέντρα έχουν κοπεί, και το έξω έξω κύμα έχει ήδη στραγγιστεί. Η Αθήνα,όμως, μετά τη ρύπανση που έχετε προκαλέσει, πώς θα φωτογραφηθεί μου λέτε; Είστε περήφανοι που έτσι όπως την μασκαρέψατε, δεν περνάει καθόλου για παρθένα; Ποιος θα την πάρει έτσι μαγαρισμένη, πόσο θα πιάσει; Τι θα κάνουμε για να την ξανακάνουμε παρθένα και την πλασάρουμε έτσι; Πόσο κοστίζει μια χωροταξική παρθενορραφή; Έτσι, όπως την κάνατε, θα αφήσετε μια πόλη απούλητη για καπρίτσιο σας. Αν την μοστράραμε σαν αγνή και άσπιλη, τώρα θα την είχαμε σπρώξει ήδη. Ντροπή σας.

Κυρίες και κύριοι του Σύριζα, έχουμε βγει στις αγορές, το ‘χετε πάρει πρέφα; Ποιος θα μας αγοράσει, αν δεν μας βρει αμόλυντα και άσπιλα κελεπούρια; Ποιος θα μας πηδήξει, αν δεν μας βρει παρθένες;

Μετά τιμής,

Μια αγανακτισμένη ψηφοφόρος.