Τα Pints βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σωκράτη Μάλαμα «Ο Χάρτης»

Το μεσημέρι της Τετάρτης που πέρασε, στο Studio Sierra, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου δίσκου του Σωκράτη Μάλαμα με τίτλο «Ο Χάρτης» που μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS EMI! Τα Pints ήμασταν εκεί και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή και φιλική και ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας, καθόλη τη διάρκεια, ήταν ευδιάθετος, αυθόρμητος κι επικοινωνούσε διαρκώς με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να ακούσει ζωντανά για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια.

Ο καινούριος δίσκος περιλαμβάνει 13 κομμάτια, τη μουσική των οποίων έχει συνθέσει ο Σωκράτης Μάλαμας, ενώ τους στίχους έχουν γράψει οι: Γιώργος Κλεφτογιώργος, Δημήτρης Αδοργιαστός, Βαγγέλης Βελώνιας και Φωτεινή Λαμπρίδη. Την ενορχήστρωση του δίσκου έχει κάνει ο Φώτης Σιώτας, ο οποίος είχε αναλάβει και την πιο «ακουστική» ενορχήστρωση των κομματιών για την ημέρα της παρουσίασης.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσίασε ζωντανά το νέο του δίσκο, με τη συνοδεία του Φώτη Σιώτα στο βιολί και του Κυριάκου Ταπάκη σε μπουζούκι, λαούτο και ούτι. Στην επιμέλεια του ήχου ήταν ο Παναγιώτης Πετρονικολός.

Ανάμεσα σε πολλούς φίλους και δημοσιογράφους, το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της MINOS EMI, κος Μάκης Μάτσας, αλλά και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, κα Μαργαρίτα Μάτσα. Παρευρέθηκαν επίσης οι στιχουργοί του δίσκου, καθώς και οι Μανώλης Λιδάκης, Νίκος Ζιώγαλας και Θέμης Καραμουρατίδης.

Όλα τα τραγούδια του δίσκου τα ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας, εκτός από το κομμάτι «Οι Παρελάσεις» στο οποίο συμμετέχει φιλικά η Ελένη Βιτάλη. Οι φίλοι και θαυμαστές του Σωκράτη Μάλαμα θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τα καινούρια του τραγούδια αλλά και τα παλαιότερα αγαπημένα του στις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει ο τραγουδοποιός στη μουσική σκηνή «Passport» στις 14-15, 21-22 και 28-29 Μαρτίου.