Ηρεμία με τη «Γιαννακοπουλειάδα»

Από το Σάββατο το πρωί, όταν και έσκασε η βόμβα περί συμμετοχής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επικρατεί στα social media ένας μικρός χαμός!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα με την πιθανή εξέλιξη της υπόθεσης και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μόλις αναλάβει τη ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (θεωρούν  το «deal» σίγουρο), το «τριφύλλι» θα μετατραπεί σε κάτι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν! Άλλοι πιστεύουν ότι ο Γιαννακόπουλος θα συμμετάσχει στη διοίκηση των «πρασίνων» με συμπαίκτες από το εξωτερικό και κάποιοι άλλοι ότι, μία πιθανή ενασχόληση του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία με την ΠΑΕ, θα οδηγήσει την ΚΑΕ σε παρακμή!

Το αστείο μάλιστα της υπόθεσης είναι ότι, όλα αυτά έχουν ειπωθεί χωρίς καν να έχει συναντηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο!

Κατανοώ την αγωνία των φίλων του «τριφυλλιού» για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει αυτή η διαρκής σεναριολογία. Εξάλλου σε αυτή τη φάση μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό.

Ας περιμένουμε να γίνει πρώτα η συνάντηση των 2 ισχυρών επιχειρηματιών και να υπολογιστούν με ακρίβεια τα χρέη της ΠΑΕ (το ύψος των χρεών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συμμετοχή των Γιαννακόπουλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα) και μετά θα έχουμε στη διάθεση μας, όσο χρόνο θέλουμε για να κάνουμε σενάρια. Μέχρι τότε όμως, ας κάνουμε λιγάκι υπομονή…